Dermakanlah 1 klik Disini

Monday, November 15, 2010

Lambat Masuk Keje!

Arini aku lambat masuk keje sbb semalam asik layan fb n blog je sampai ke pagi dgn abg amer... nasib baik le bos aku tak marah.. huhu... mengantuk pon de ni... hehehe

Sampai je tempat keje aku aku wat keje cam biasa le.. nak tau keje pe... ni die BIP-INTERNATIONAL
Skang ni aku nak wat artwork princess candy cup cakes... da lama aku tangguhkan.. hehehe...
ni la contoh cupcake yg aku kene wat tapi pakaging sori la xpat kasi tgk.. Under License la... takut nnt kene saman lak.. huhu



6 comments:

  1. muaaaaaaaaahahahaha.. tu laaaa org dah kata, lampu dah kuning nk masuk merah dah tu, tapi awak langgar jugak undang2 kan dah kena saman :P ciannnn dier

    ReplyDelete
  2. hehehe... nak wat cam ne bang... huhu...

    ReplyDelete
  3. eyka dtg cni..nak cake 2..hehe..nice entry..:)

    ReplyDelete
  4. Pejal ni cake betul atau tiruan ahhhhhh?

    ReplyDelete
  5. cake btol la.. mane de tiruan.. leh makan lagi

    ReplyDelete